Enersol ™ Installatie

De volgende richtlijnen zijn bedoeld om de veiligheid van het installatiepersoneel te waarborgen en om de meest efficiënte resultaten te behalen door middel van een correcte productinstallatie. Daarom mag er geen overtreding zijn van waarschuwingen, verboden items en installatieprocedures die zijn voorgeschreven, en mag er geen willekeurige andere dan de gespecificeerde maatregelen worden genomen.
 

Ruis?

Waar komt het vandaan?

 

A

Als Enersol niet is geïnstalleerd, blijft de ruis binnen het netwerk verzenden en wordt de ruisfrequentie naar hogere niveaus gegenereerd. Zodra het geluid 30 MHz ~ bereikt, wordt het gegenereerd als een niet-elektrische golf en wordt het in de lucht verspild.  

B

Wanneer Enersol is geïnstalleerd op alle stroomonderbrekers van de eindgebruiker, wordt het geluid niet naar een hoger niveau geregenereerd en heeft het geen invloed op het netwerk.
 

Residentiële installatie

Installeer Enersol-platen op de lijnen. (Indien niet mogelijk, kunt u installeren op de inkomende lijnen). Installeer niet aan de inkomende kant, tenzij u het niet aan de uitgaande kant kunt plaatsen, omdat dit de resultaten enigszins kan beïnvloeden.
 

Commerciële installatie

Installeer Enersol op het elektrische paneel van de eindgebruiker vóór de belasting, wat betekent dat er geen andere panelen tussen de belasting en Enersol mogen zijn.
 

Industriële installatie

Hetzelfde als commerciële Enersol. Enersol Industrieel zal vóór de belasting op het elektrische paneel van de eindgebruiker worden geïnstalleerd. Er worden geen installaties uitgevoerd op enkel bedieningspanelen. Elk eindgebruikerspaneel is een elektrisch paneel dat rechtstreeks naar de belasting wordt verdeeld
 

MED ~ HI Spanningsinstallatie

Voor belastingen boven 3.3KV en 3-aderige kabel machines, wordt Enersol geïnstalleerd op de eindgebruikersonderbreker van deze machine en de installatiemethode zal verschillen wat betreft het voedingstype van de machine en of het 3-aderige kabels zijn of niet. Enersol zal de installatie van 3.3kV en hoger elke keer adviseren na het bestuderen van de machine en het type stroomtoevoer.
 
Enersol werkt aan het filteren van de geleide ruis in de elektrische golf, wat resulteert in stroombesparing. Hoe komt dat?  
Totale harmonische vervorming: Bij een frequentie van 150Hz~5KHz zal Enersol geen directe invloed hebben op de ruis.
Geleide ruis: met een frequentiebereik van 150 KHz ~ 30 MHz bevat dit type ruis zowel actieve als reactieve ruis.
Uitgestraalde ruis: met een frequentiebereik van 30 MHz ~ 1 GHz wordt dit type ruisgolf niet meer als elektrisch beschouwd.
 

De geleide ruis vloeit mee met de elektrische stroomgolf.


De huidige golf na het installeren van Enersol.
Door Enersol te bevestigen zal de plaat met de voedingskabel een elektromagnetisch veld creëren waardoor Enersol de ruis kan absorberen en het zal omzetten in een straling met een maximale warmte van 0.5 graden.

Contacteer ons

Enersol Europe BV
John Cockerillstraat 37
3920 Lommel
BE0762.747.424